Design View - Webdesign

Webdesign

U bent hier: Welkom - Webdesign

Degelijke, heldere en creatieve vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website. Design View maakt niet alleen websites die er goed uitzien maar wij luisteren naar uw wensen.
U weet immers het beste welke boodschap uw website moet uitdragen.

Het Internet kan ingezet worden om, naast extra service aan bestaande klanten, nieuwe markten en klanten te bereiken. Het is uiterst belangrijk ook op dit nieuwe gebied of nieuwe bedrijfsonderdeel bij te blijven of zelfs uw concurrenten te overtreffen en zo net een stap verder in de markt te zetten.
Daarom is uw website het uithangbord van uw organisatie.

De lage kosten van een website zijn niet te vergelijken met enig ander medium. De relatief kleine investering in een professionele website is meestal op korte termijn terugverdiend en u maakt daarna slechts nog kosten voor het updaten van uw website en het jaarlijkse abonnement voor uw domeinnaam en hosting.

Design View denkt met u mee over het design en de invulling van uw website.
Wij werken met vier basis stappen:

  • kennismaking en advies
  • concept (goedkeuring)
  • ontwikkeling
  • oplevering

Via deze 4 basis stappen kunnen wij in een korte tijd een complete website opleveren die volledig voldoet aan uw wensen.

Re-design

U heeft een website maar voldoet niet meer aan uw technische en visuele eisen.
Dan kunt u gemakkelijk door ons een re-design aanvragen: wij doorlopen dan
met u hetzelfde traject als bij een nieuwe website, alleen behouden we uw structuur en teksten. Kortom: uw hele site wordt in een nieuw jasje gehesen.