Design View - Webdesign

Content Management Systeem (CMS)

U bent hier: Welkom - Contact Management Systeem

Actualiteit, consistentie en kwaliteit van informatie wordt steeds belangrijker. Daarom is een compleet, flexibel en betrouwbaar Content Management Systeem van groot belang.

Het CMS dat Design View u te bieden heeft, is een door ons zelf ontwikkeld CMS. Gebruiksvriendelijk, helder en effectief. Met als extra kracht: de techniek die er automatisch voor zorgt dat uw website moeiteloos wordt gevonden door Google.

Design View biedt u verschillende CMS oplossingen waarmee wij aan uw behoefte kunnen voldoen. Naast verschillende CMS oplossingen heeft Design View een breed aanbod aan functionaliteiten die geïntegreerd kunnen worden in uw Content Management Systeem.

Content Management Systeem in de cloud

Nooit meer een verouderd beheer systeem voor uw website, maar altijd up-to-date. Het CMS van Design View draait in de Cloud, waardoor onze techniek altijd voldoet aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zowel veiligheid, usability en technische innovaties.
Wij kijken en luisteren naar wat er speelt in de internet wereld en integreren dit in ons CMS.

Zoekmachine optimalisatie

Als gebruiker hoeft u geen technische kennis te hebben. U kunt volledig vertrouwen op onze technische kennis, die wij voor u hebben verwerkt in het CMS.
Daardoor wordt uw website, zonder extra inspanningen van uw kant, heel makkelijk gevonden door Google.